İzocam Ürdünlü İş Ortaklarını İstanbul’da Ağırladı

04 Temmuz 2017 Salı

İzocam Ürdünlü İş Ortaklarını İstanbul’da Ağırladı

Ürdün’de 25 yıldır ürünleriyle varlığını sürdüren İzocam, Ürdün pazarında büyük projelere imza atan iş ortakları ile İstanbul’da özel bir buluşma düzenledi. 8-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen toplantılarda İzocam’ın yeni ürünler ve uygulama alanları ile ilgili seminer verildi. İzocam tesislerini de ziyaret eden Ürdünlü iş ortakları, ürünler ve üretim hakkında detaylı bilgiler aldı. Ardından İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM)’nde gerçekleştirilen sunumlara katılan iş ortakları, teorik ve uygulamalı eğitim de aldı.

İki gün boyunca yoğun seminer ve eğitimlere katılan İzocam’ın iş ortakları, İstanbul’un tarihi mekanlarını da gezdi.

Türkiye’de yalıtımın tarihini başlatan ve sektöre öncülük eden İzocam, bugüne kadar 100’ün ülkeye ihracat yaptı. Ülkemiz dışında 20 yerleşik bayi ile çözüm sunan İzocam’ın ihracatı 700.000 m³’ü aşıyor. İzocam’ın ürün çeşitliliği, kalitesi, hizmetleri ve detay çözümleri İzocam’a olan ilgiyi artırıyor. İzocam gerçekleştirdiği başarılı ihracat çalışmaları ile, her yıl İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından verilen “Başarılı İhracatçılar” ödülünün sahibi oluyor. İzolasyon Malzemeleri kategorisinde birincilik ödülünü alan İzocam, başarılı ihracat çalışmalarına devam ediyor.

Son dönemde ihracat faaliyetlerinde Ortadoğu ve Asya ülkelerine odaklanan İzocam’ın 2016 yılı satışlarının 62.5 milyon TL’lik kısmını ihracat oluşturdu. İzocam bu rakamı önümüzdeki 5 yıl toplamda 150 milyon doların üzerine çıkarmayı hedefliyor.