Carrier İkinci Kez Yılın En İyi İklimlendirme Şirketi Seçildi

18 Nisan 2023 Salı

Sektörden Haberler
Carrier İkinci Kez Yılın En İyi İklimlendirme Şirketi Seçildi

Sağlıklı, güvenli, sürdürülebilir, akıllı bina ve soğuk zincir çözümlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı Carrier, Amerika Birleşik Devletleri’nin saygın dergilerinden U.S. News & World Report'un 360 İnceleme ekibi tarafından 2023'ün en iyi iklimlendirme şirketi seçildi. Tüketicilerin ürün tercihlerini belirleyen ana kriterleri de içeren titiz çalışmada, Carrier Global’e bağlı Bryant markası ise ikinci sırada yerini aldı. 

Carrier verimlilik ve kalitesiyle fark yarattı
Carrier’ın teknolojik olarak en gelişmiş, yenilikçi, güvenilir, yüksek kaliteli, enerji açısından en verimli ve sessiz ürünleri ile öne çıktığını açıklayan araştırma ekibi, Şirketin sunduğu ürün çeşitliliğinin de rakiplerine göre çok daha zengin olduğunu vurguladı.

U.S. News & World Report tarafından ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinin garanti özellikleri ve müşteri memnuniyeti hizmetlerini esas alarak yaptığı değerlendirmede, iklimlendirme şirketlerinin çeşitli özellikleri karşılaştırmalı olarak ele alındı. Araştırmada, tüketici derecelendirmeleri ve incelemelerini de içeren bir metodoloji uyguladı.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.