TİMDER Akademi Başlıyor!

13 Ağustos 2018 Pazartesi

TİMDER'den
TİMDER Akademi Başlıyor!

TİMDER’in eğitim misyonu ile sektörün gelişimi için 14 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiği TİMDER Akademi 2018 Eğitim Dönemi, 18 Eylül'de Dr. Öğr. Üyesi Zeki Yüksekbilgili'nin ‘’Satış Trendleri ve Yaratıcı Satış’’ eğitimi ile başlıyor.

Farklı sektörleri bir araya getiren TİMDER Akademi Eğitimleri alanında uzman hocaların anlatımlarıyla bu yıl da devam ediyor. 2018 Eğitim Dönemi Yönetim ve Kişisel Gelişim Okulu kapsamında, “Etkili İletişim Teknikleri, Yaşam ve Zaman Yönetimi, Çatışma Yönetimi ve Problem Çözme Teknikleri, Performans Yönetimi ve Motivasyon, Dijital Mecralarda Pazarlama, Dijital Okur Yazarlık, Kurumsal İşletme ve Kurumsal Risk Yönetimi, Aile Şirketlerinde Yönetim ve Kurumsallaşma, Zor İnsanlarla Kolay  İletişim”; Pazarlama ve Satış Okulu Eğitimleri Kapsamında, '' Satış Trendleri ve Yaratıcı Satış, Satış Yönetimi ve Satış Teknikleri, Satış Psikolojisi ve İkna Yöntemleri, Bayilerde Stok Yönetimi, Finansçı Olmayanlar İçin Finansal Yönetim, Bayilerde Verimlilik ve Kar Yönetimi, Tahsilat Becerisi İçin Kişisel Gelişim’’ eğitimleri gerçekleştirilecek.

Tüm sektör paydaşlarının davetli olduğu ücretsiz TİMDER Akademi eğitimleri İstanbul Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleştirilecektir.