TİMDER Yönetim Kurulu, DemirDöküm’ü Ziyaret Etti

08 Ocak 2020 Çarşamba

TİMDER'den
TİMDER Yönetim Kurulu, DemirDöküm’ü Ziyaret Etti
TİMDER Yönetim Kurulu, DemirDöküm’ü Ziyaret Etti
TİMDER Yönetim Kurulu, DemirDöküm’ü Ziyaret Etti

TİMDER Yönetim Kurulu üyeleri, Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel’i ziyaret ederek sektörle ilgili istişarede bulundu. Toplantıda Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, DemirDöküm Satış Direktörü Ufuk Atan, TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Eşer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Zabcı, Cemal Kır, Kemal Yıldırım, Yücel Baran ve Baki Kartalkaya da yer aldı.

Ekonomik daralmanın sektör üzerindeki etkilerinin, kombi ve klima fiyatlarının son dönemde izlediği fiyat artışının değerlendirildiği toplantıda Aydın Eşer, ödemelerin bartera dönüşüyor olmasından işkillenerek bir öngörüde bulunduklarını ve TİMDER olarak üyelerini kriz öncesi bilgilendirdiklerini belirtti.

Alper Avdel, firma olarak 2019 yılının verimsizliğini 2020 yılında telafi edeceklerini öngördüklerini belirterek, sektördeki fiyat artışlarının tüketiciyi ikinci el ürünlere yönlendirdiğinden, bunun da tüketici güvenliği açısından barındırdığı sakıncalardan bahsetti. Zor dönemlerde firmanın yüzünü güldüren temel unsurun ihracat olduğunu belirten Avdel, gelecek dönem için belirlenen hedef ülkelerden ve yapılması planlanan pazarlama çalışmalarından söz etti ve dış pazarlara açılmanın kaçınılmazlığı üzerinde durdu.

Grup, gelecek dönemde sektörde hareketlilik sağlamak adına yapılabilecekler üzerinde istişarede bulunarak fikirlerini paylaştı.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.