TİMDER Akademi’de Yeni Dönem Başladı

19 Eylül 2018 Çarşamba

TİMDER'den
TİMDER Akademi’de Yeni Dönem Başladı

Kurulduğu günden bu yana sektörün gelişimi için çok sayıda çalışmaya imza atan TİMDER tarafından 14 yıldır aralıksız olarak düzenlenen TİMDER Akademi’de yeni dönem 14 Eylül Salı günü, Dr. Öğr. Üyesi Zeki Yüksekbilgili’nin Satış Trendleri ve Yaratıcı Satış dersiyle başladı. Yüksekbilgili’nin interaktif eğitim anlayışıyla gerçekleştirdiği ders, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Uzman akademisyenler tarafından oluşturulan eğitim müfredatı
“Pazarlama ve Satış Okulu” ile “Yönetim ve Kişisel Gelişim Okulu” olmak üzere iki ayrı kategoride toplanan eğitim müfredatı, tamamı alanında uzman akademisyenlerle birlikte sektör dinamikleri göz önünde bulundurularak oluşturuldu.

“Toplam 27.249 saatlik eğitim verdik”
TİMDER Akademi ile ilgili konuşan ve sektörün en önemli ihtiyacının eğitim olduğunu belirten TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Eşer; “TİMDER olarak 30 yılı geride bıraktık, bu 30 yılda hepsi birbirinden önemli çok sayıda projeye imza attık. Bu projeler içerisinde en önemli ve uzun soluklu projelerimizden biri de TİMDER Akademi oldu. 14 yıldır kesintisiz olarak devam eden ve bugüne kadar 9.083 sektör çalışanının katıldığı TİMDER Akademi’de toplam 27.249 saatlik eğitim verdik. Bu eğitimlerin tamamı sektör profesyonellerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak organize edildi. Bu yılın ilk eğitimi de sektörümüzün yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti. Eğitimlerimizi her yıl daha da iyileştirerek devam ettirmeyi ve paydaşlarımıza sağladığımız faydayı sürdürebilmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Sektörde görev alan farklı kademelerdeki çalışanların bilgi düzeylerini ve farkındalıklarını artırmayı hedefleyen eğitimler Salı ve Perşembe günleri Gayrettepe Dedeman İstanbul Hotel’de devam ediyor. Katılımın ücretsiz olduğu eğitimlerin kayıtları timder.org.tr’den yapılıyor.