"Ayça Akın'la Hadi Cesaret" Söyleşisi & İmza Günü

20 Kasım 2015 Cuma

TİMDER'den

17 Kasım Salı günü İstanbul Dedeman Otel'de; Hadi Cesaret, Yaşamak Şart ve Mavi Yol adlı kişisel gelişim kitaplarının yazarı ve kişisel gelişim danışmanı Ayça Akın'la, TİMDER üyelerine özel bir söyleşi gerçekleştirildi.

Kişilerin güçlü bireyler olarak daha doyumlu ve yüksek kalitede bir yaşam sürmelerini amaçlayan Motivasyon Atölyesi'nin kurucusu olan Ayça Akın, katılımcılara 1,30 saat süren keyifli bir söyleşi sundu.

Söyleşide, “Kişilik özelliklerim neler? Güçlü yönlerim neler? Neden başkaları kadar başarılı olamıyorum? Hayatımı nasıl daha keyifli yapabilirim? Daha doyumlu, yüksek kalitede, istediğim gibi bir yaşamı nasıl yaratabilirim?” gibi cevapsız olduğu düşünülen sorular üzerinde duruldu.

Ayça Akın söyleşisinde, bu soruların cevaplarını, sahip olunan potansiyeli ve yaşam enerjisini ortaya çıkarıp güçlü bireyler olarak doyumlu ve yüksek kalitede bir yaşama sahip olmak için yol arkadaşlığı yaptı.

Ayça Akın

16 Mayıs 1981’de İstanbul’da doğan Ayça Akın, Kadir Has Üniversitesi Grafik bölümünden teknik bilimler dönem birincisi olarak mezun oldu. 3 yaşında doktor hatası nedeniyle JRA (Juvenil Romatoid Artrit) rahatsızlığına ve sonrasında “engelli” sıfatına sahip olan Akın, 2012 Ocak ayında kendi hayat hikayesini anlattığı “HADİ CESARET” adlı ilk kişisel gelişim kitabını yazdı. Akın, 2013 ocak ayında “YAŞAMAK ŞART” adlı ikinci kişisel gelişim kitabını, 2015 yılında da “MAVİ YOL” adlı üçüncü kişisel gelişim kitabını çıkardı. Ayça Akın, insanların hayata bakışlarını ve hayatlarını değiştirmelerinde ışık olan, büyük cesaret veren yaşam hikayesi ve başarılarıyla Ntv, Fox Tv, Sabah gazetesi, Alem Fm, Trt Fm başta olmak görsel, basılı ve sosyal medya' da bir çok kez yer aldı. Her çarşamba City’s Nişantaşı’nda “Ayça Akın ile Bireysel Danışmanlık” etkinliği gerçekleştiren Akın, onlinedanisma.com‘un da uzman yaşam koçu. heykadin.com.tr’ın köşe yazarı da olan Ayça Akın, aynı zamanda BEDD – Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesi ve de sosyal işler sorumlusu. Akın, “Ayça Akın Motivasyon Atölyesi” (motivasyonatolyesi.com)'nin de kurucusudur.