VitrA’nın Karolarına Good Design’dan Ödül Yağmuru

08 Ocak 2019 Salı

VitrA’nın Karolarına Good Design’dan Ödül Yağmuru

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 4 ödülün sahibi oldu. VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Aspenwood, Homemade X, Statua ve Studio Plate karo serileri, Good Design’ın zemin ve duvar kaplaması kategorisindeki ödüllerini almaya hak kazandı.

10x30 cm ebadındaki duvar karosu Homemade X Alexandra Erdoğan, 20x120 cm’lik Aspenwood porselen yer karosu ise Selma Gülkan tarafından tasarlandı. 33x100 cm ebadındaki duvar karolarından Statua serisi Tuba Büyükkaraduman, Studio Plate ise Ezgi Uluğ’un imzasını taşıyor. Studio Plate ayrıca, Iconic Awards 2019: Innovative Interior (İkonik Ödüller 2019 - İç Mekanda İnovasyon) kapsamında “Best of Best” ödülünü almıştı.

The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design ve The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies iş birliğiyle düzenlenen Good Design kapsamında, VitrA bugüne kadar 33 ödüle layık görüldü. EDIDA, Design Innovation, Design Plus, Iconic Awards, Interior Innovation, iF, Plus X, Red Dot, Wallpaper gibi dünyaca ünlü tasarım ve inovasyon ödüllerine de sahip VitrA ürünlerinin %60’ı, kurumun bünyesindeki tasarım ekibi tarafından geliştiriliyor.