UNICERA İstanbul İçin Geri Sayım Başladı

14 Ekim 2021 Perşembe

UNICERA İstanbul İçin Geri Sayım Başladı

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık iş birliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen, dünyanın en büyük iki seramik, banyo ve mutfak fuarından biri UNICERA İstanbul - Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 02-06 Kasım 2021 tarihlerinde, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor. Milyonlarca dolarlık ihracat potansiyeline ev sahipliği yapacak olan fuar, 100 bin metrekare alanda organize edilecek.

Türkiye’nin marka değeri en yüksek fuarı olma özelliğini de taşıyan UNICERA, 4 kıtadan 20 bini yabancı, 80 bin profesyonel ziyaretçi hedefi ile düzenlenecek. 130 ülkeden nitelikli alıcının ziyaret etmesi beklenen fuarda, sektörün uzun soluklu ve yüksek volümlü iş anlaşmalarının imzalanacağı B2B görüşmeleri gerçekleşecek. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB’in de desteklediği fuar, seramik, banyo ve mutfak sektörüne 2021-2022 yılları için planlanan ihracat oranlarını yakalama fırsatı verecek.

Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergileneceği UNICERA İstanbul, sektöre yön veren 1200’ün üzerinde markanın yeni ürün ve hizmetlerine ev sahipliği yapacak.

Ücretsiz Davetiye İçin Tıklayınız