UNICERA İçin Geri Sayım Başladı

01 Kasım 2022 Salı

UNICERA İçin Geri Sayım Başladı

UNICERA Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğiyle düzenlenen, organizasyonunu TG Expo'nun üstlendiği UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 07-11 Kasım 2022 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor. Milyonlarca dolarlık ihracat potansiyeline ev sahipliği yapacak olan fuar, 80 bin metrekare alanda organize edilecek.

Türkiye’nin marka değeri en yüksek fuarı olma özelliğini de taşıyan UNICERA, 4 kıtadan 20 bini yabancı, 80 bin profesyonel ziyaretçi hedefi ile düzenlenecek. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB’in de desteklediği fuar, seramik, banyo ve mutfak sektörüne 2022-2023 yılları için planlanan ihracat oranlarını yakalama fırsatı verecek.

Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergileneceği UNICERA İstanbul, sektöre yön veren 1200’ün üzerinde markanın yeni ürün ve hizmetlerine ev sahipliği yapacak.