Termo Teknik Bayisi Cazgır A.Ş, Alt Bayilerini Saraybosna’da Ağırladı

21 Şubat 2018 Çarşamba

Termo Teknik Bayisi Cazgır A.Ş, Alt Bayilerini Saraybosna’da Ağırladı

Termo Teknik’in bayilerinden Cazgır A.Ş, İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi premix yoğuşmalı kombisi LOGIC alan alt bayilerini tarihi kent Saraybosna’ya götürdü.

Karadeniz bölgesinde faaliyet gösteren Termo Teknik bayisi Cazgır A.Ş. alt bayilerini Termo Teknik’in desteği ile Balkanların gözde ülkesi Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna ile Mostar ve Türk köyü Poçitel’de ağırladı.

Osmanlı mirasının seçkin örneklerinin bulunduğu Saraybosna ve çevresinde 4 gün geçiren katılımcılar başta Türkiye Cumhuriyeti’nin katkıları ile 2004 yılında aslına uygun olarak yeniden inşa edilen Mostar Köprüsü olmak üzere,  Kurşunlu Medresesi, Saat Kulesi, Katolik Katedrali, Başçarşı,  Fatih Camii, Beyaz Tabya, Latin Köprüsü, ortodoks kiliseleri, Mostar Çarşı’sını gördü ve Bosna Hersek’te yaşanan iç savaş sırasında 2.5 yıl boyunca  Saraybosna’nın ihtiyaçlarının karşılandığı şu anda Savaş Müzesi olan tünelleri ziyaret  etti.

Tarihi eserlerin yanı sıra Saraybosna’nın eşsiz doğasını da görme ve bol bol fotoğraf çekme olanağı bulan Termo Teknik “iş ortakları” unutulmaz bir seyahat tecrübesi yaşadı.

LOGIC Kombi Hakkında

İngiltere’de IDEAL Boilers üretim tesislerinde 110 yıllık tecrübe ve 6 Sigma ile üretilen; yüzde 109’a varan enerji verimliliğine sahip olan, 26/35 ve 31/35  LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombiler sınıfının en yüksek enerji verimliliği ve kompakt boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor.

İngiltere’de bir milyon adetten fazla kullanıma sahip; Türkiye’de ise 2 farklı kapasitede 2011 ve 2015 yıllarında piyasaya sunulan ve kısa zamanda son kullanıcının beğenisini kazanan LOGIC Yoğuşmalı Kombiler, aynı anda iki muslukta yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performanslı, tasarruflu, az yer kaplayan ve sessiz çalışan yapıları ile dikkat çekiyor.

Dakikada 20 Litre Sıcak Su

LOGIC Kombi, her iki kapasite seçeneğinde de sahip olduğu paslanmaz çelik plakalı eşanjör ile ısıtma ihtiyacını karşılarken, herhangi ilave bir ekipmana ihtiyaç duymadan dakikada yaklaşık 20 litre sıcak su verebiliyor. LOGIC kombiyi Türkiye’nin ideal kombisi yapan bu özellik ile çift banyolu büyük konutlarda dahi konfor sağlanabiliyor. Mutfakta ve iki banyoda aynı anda sorunsuz kullanıma yetecek kadar yüksek sıcak su kapasitesine sahip bulunuyor.

LOGIC 26/35 Yoğuşmalı Kombiler (****) yıldız enerji verimine göre sınıfının en yüksek enerji verimliliğine sahip. Aynı zamanda en düşük atık gaz seviyesi olan Sınıf 5 NOx sınıfı ile çevreci özellikleri bulunuyor.

31/35 kW kapasitesi ile 2015 Mart ayında tüketicilere sunulan LOGIC 31/35’in ise yüzde 24 modülasyon oranı benzerlerinden çok daha başarılı. Modülasyon oranı, kombinizin kendisini ısı ihtiyacınıza göre minimum yakıt tüketecek şekilde ayarlamasını ve böylece gereksiz yakıt sarfiyatını önlemesini sağlıyor.

Kompakt Ölçüler Sayesinde Her Eve Kolay Montaj

LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi; 70 cm boyu, 39.5 cm eni ve sadece 27.8 cm’lik derinliği ile emsallerine kıyasla dar alanlarda bile yüksek ısıtma kapasitesi ihtiyaçlarında en doğru çözümü sağlıyor.

LOGIC, Çalışırken Sadece Fısıltı Düzeyinde Ses Çıkarıyor

Sessiz çalışma ve tasarruf, bireysel kombilerde tüketiciler tarafından en çok aranan özelliklerden. Elektronik ateşleme, soft start özelliği ve fabrika ön ayarlı gaz/hava karışım oranı sayesinde patlamasız kalkış ve sessiz çalışma özelliği LOGIC’i emsallerinin yanında bir adım daha öne çıkartıyor. Tam kapasitede çalıştığı zamanda ölçülen ses seviyesi ise 33.4 db gibi fısıltı düzeyinde. Ortalama bir buzdolabının bile çıkardığı sesin 50 dB olduğu düşünülürse, LOGIC bu özelliğiyle bile üstün nitelikli bir tasarıma sahip.