Seranit, Cersaie’de Yeni Ürünlerini Sergiledi

04 Ekim 2018 Perşembe

Sektörden Haberler
Seranit, Cersaie’de Yeni Ürünlerini Sergiledi

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit, her sene olduğu gibi bu sene de 24-28 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de Salon 19’da yer alan D9-C10 standında ürünlerini görücüye çıkardı.      

Seranit Cersaie standında, son teknolojiyle üretilen, farklı yüzey ve renk alternatiflerine sahip yeni teknik porselen ürünlerinin yanı sıra zengin ebat, renk ve desen seçenekleriyle ahşap, mermer, doğal taş, beton koleksiyonundan ürünlere yer verdi.

Geniş desen ve renk seçenekleri ile her ihtiyaca yönelik çözümler barındıran Seranit’in 40x120 ve 30x90cm ebatlarındaki duvar koleksiyonları da Cersaie’de yerini aldı. Buna ek olarak 10x30, 20x20, 10x10 ve altıgen gibi küçük ebatları bünyesinde toplayan yepyeni bir koleksiyon da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Seranit’in en çok ilgi gören inovatif ürünü Aquanit Porselen Duş Karosu uygulama alternatifleri, geniş portföyü ve model alternatifleri ile stantta sergilendi. Bunun yanında, diğer inovatif ürünlerinden Seravista Porselen Basamak ve Duostone Kompozit Köpük Karo da stantta yerini aldı.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.