Önerilen Marka Ödülü Ukinox’un Oldu

29 Mart 2022 Salı

Önerilen Marka Ödülü Ukinox’un Oldu

Ukinox Tüketicileri Koruma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel 11. Kalite ve Marka Ödül töreninde sektörün önerilen markası olarak seçildi.

Tüketicileri Koruma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel Kalite ve Marka Ödülleri 11. kez sahiplerini buldu. 19 Mart tarihinde düzenlenen törende, 54 marka kalite ve marka ödülleriyle taçlandırıldı. Düzenlenen gecede Ukinox’un ödülünü Ukinox Pazarlama Müdürü Begüm Duman, Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği Genel Başkanı Osman Doğan'ın elinden aldı.

1996 yılından beri tüketici haklarını korumayı görev edinen Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından önerilen marka ödülüne seçilmekten mutluluk duyduklarını belirten Begüm Duman, “Ukinox olarak, müşterilerimize mutluluğun bir parçasını, modern mutfak aurasını sunarken; dünyayı değiştirme tutkumuzla öncü konumdaki mutfak lavabo ve ev aletleri çözüm ve hizmet sağlayıcısı olarak liderliğimizi sürdürüyoruz. Mutfakta lezzet aşka, benzersiz tatlar sevgiye karışır ve ortaya dünyanın en güzel yemeği çıkar. İnsanları anlamak ve ihtiyaçlarının neler olduğunu bilme gerekliliğinden yola çıkarak; ekonomik, kültürel ve sosyal değişimleri yakından takip ediyor, fonksiyonel, değişen duygu ve alışkanlıklara cevap verebilen ürünler tasarlıyoruz. İnsan odaklı yaklaşımımız ile müşterilerimizi önemsiyor, yaşadığımız dünyanın daha iyi bir yer olması için kalıcı çözümler ile kaynakların en az ve verimli şekilde kullanılmasını sağlayacak ürünler üretmeye devam ediyoruz.” dedi.