ODE Yalıtım’da Üst Düzey Atama

12 Nisan 2021 Pazartesi

ODE Yalıtım’da Üst Düzey Atama

Türkiye’nin %100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, satış ve pazarlama organizasyonunu yeni bir atama ile güçlendirdi. Türkiye’de ve yurt dışında çeşitli kademelerde yöneticilik görevleri üstlenen Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarına başladı.

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Özgür Kaan Alioğlu, yapı malzemeleri, yapı kimyasalları ve HVAC endüstrilerinde çalıştı. Profesyonel kariyerine Ertem Sıhhi Tesisat Teknoloji A.Ş.’de Satış Mühendisi olarak başlayan Alioğlu, sırasıyla Vaillant Türkiye’de Proje Satış Müdürü, URSA Isı Yalıtım’da Genel Müdür, Bozzetto Kimya’da Orta Doğu Ticari Direktörü, Austrotherm Türkiye’de Genel Müdür ve Austrotherm GmbH’de Grup İş Geliştirme Direktörü olarak görev aldı.