ODE Yalıtım, ISK-SODEX’e Damga Vurdu

06 Ekim 2021 Çarşamba

Sektörden Haberler
ODE Yalıtım, ISK-SODEX’e Damga Vurdu
ODE Yalıtım, ISK-SODEX’e Damga Vurdu

Global bir marka olma vizyonuyla Türkiye’de ve ihracat yaptığı 75’in üzerinde ülkede faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım, ISK-SODEX ISTANBUL 2021 Fuarı’na katılım gösterdi. Isıtma, soğutma, havalandırma, iklimlendirme, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma, yangın, havuz ve güneş enerjisi sistemlerinin tamamını kapsayan fuarda ODE Yalıtım, 300 metrekarelik stant alanında teknik yalıtım alanındaki ürünleri ile birlikte yenilikçi hizmetlerini ve sistemlerini de ziyaretçilere tanıttı.

Ozan Turan: “Sektördeki gelişmeleri takip ederken, ihracat ağımızı da genişletiyoruz”
ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, pandemi nedeniyle bir yıl aradan sonra yeniden düzenlenen fuarın sektörü bir araya getirdiğini söyleyerek, “ODE Yalıtım olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında düzenlenen fuarlara büyük önem veriyoruz. Bu fuarlar aracılığıyla ürünlerimizi tanıtma ve sektörümüzdeki yeni gelişmeleri yerinde takip etme imkânı bulurken, ihracat ağımızı genişletmek üzere görüşmeler de gerçekleştiriyoruz. Pandemi nedeniyle ara vermek durumunda kaldığımız fuarlara, sektörümüzün önde gelen organizasyonlarından ISK-SODEX ile dönüş yaptığımız için mutluyuz. Büyük bir titizlikle hazırlandığımız bu fuarda ürünlerimizle birlikte pandemi döneminde geliştirdiğimiz hizmetleri ve kullanmaya başladığımız yeni sistemleri de tanıttık. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da çok verimli bir fuar geçirdik” dedi.

ODE Yalıtım fuara, ısı-ses-yangın yalıtımında kullanılan cam yünü ürünleri (Starflex), taş yünü ürünleri (Rockflex) ve elastomerik kauçuk köpüğü tesisat yalıtım malzemesi (R-Flex) ürünleriyle katılım gösterdi. Fuarda tanıtılan hizmetler ise proje sürecinde planlamadan uygulamaya kadar verilen hizmetleri kapsayan ODE Proje Hizmetleri ve içerisinde su yalıtımı sistem seçim aracı, yakında lanse edilecek teknik yalıtım hesaplama aracı ve ODE BIM Kütüphanesi gibi tasarımcılara özel hizmetleri barındıran ODE Select oldu. ODE Yalıtım’ın bu yılın ilk çeyreğinde devreye aldığı, stoklama alan ihtiyacını ve lojistik maliyetleri azaltan Hiperpack paketleme sistemi de fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

ODE teknik yalıtımda Çin ile Almanya arasındaki en büyük üretici olacak

ODE Yalıtım, fuarda ziyaretçileri ile buluşturduğu R-Flex markalı elastomerik kauçuk köpüğü ısı yalıtım malzemesi üretimini Çorlu’nun ardından Eskişehir’de de sürdürmek için 100 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştiriyor. 20 bin metrekare kapalı alanda kurulan tesis ile elastomerik kauçuk köpüğü kapasitesini yaklaşık dört kat artırarak, toplamda yıllık 18 bin tona çıkaracak olan ODE Yalıtım, Çin ile Almanya arasındaki coğrafyada teknik yalıtımdaki en büyük üretici konumuna gelecek. 2022 yılı başında üretime başlaması planlanan tesiste 150 kişiye de istihdam sağlanacak.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.