NG Kütahya Seramik Cesur Tasarımlarıyla UNICERA’da!

23 Ocak 2019 Çarşamba

NG Kütahya Seramik Cesur Tasarımlarıyla UNICERA’da!

NG Kütahya Seramik, 5-9 Şubat tarihleri arasında sektörün dünyadaki en büyük fuarlarında biri olan UNICERA’da, en yeni serileriyle fark yaratacak.

‘‘Red Dot Design Award Best of the Best’’ ödülüne layık görülen dünyadaki tek seramik markası NG Kütahya Seramik, yaşam alanlarına kazandırdığı modernliği ve doğallığı UNICERA’da bir kez daha gözler önüne serecek.

120x120 cm ve 120x240 cm ebatlarındaki eşsiz granit seramikler başta olmak üzere, mermer, beton, doğal taş, ahşap yüzeyli birbirinden farklı ürünlerin büyük ilgi göreceği markanın standında, doğal taşlara alternatif olarak üretilen seramik mutfak tezgâhları ve ‘‘NG Kütahya Seramik 20 mm’’ serisi tüm dikkatleri üzerine çekecek. 20 mm kalınlığındaki seramiklerden oluşan seri, yüksek kırılma dayanımına sahip olmasıyla birçok farklı yaşam alanında tercih ediliyor. Tren istasyonları, havalimanları, endüstriyel tesisler gibi yük ve yaya trafiğinin yoğun olduğu alanlarda güvenle kullanılabiliyor. Yapıştırma yönteminin yanı sıra kum ve çim üzerine doğrudan döşeme yöntemi ile de uygulanan “NG Kütahya Seramik 20 mm” serisi, zemin yükseltme aparatlarıyla uygulandığında ekstra avantaj sağlıyor. Milli seramik markasının standında boy gösterecek olan 12 mm kalınlığındaki seramik mutfak tezgâhıysa neme ve ısıya karşı dayanıklı olmasıyla öne çıkıyor.

Estetik ve aynı zamanda fonksiyonel mekânlar yaratan NG Kütahya Seramik’in, UNICERA’da sergileyeceği diğer iddialı serileri arasında; bu yılın trendi 60x60 cm Terra Stone, şık mermer dokusuyla mekânlara prestij katan 120x240 cm Arven, digital frit teknolojiyle üretilen 60x120 cm Silver Stone ve en yeni serilerden biri olan 80x80 cm DA Mario yer alıyor.

NG Kütahya Seramik, ihracatın merkezi CNR Expo Yeşilköy'de UNICERA Fuarı'nın 2. holü, b02-b04 no'lu standında ziyaretçileriyle buluşacak.