Masdaf Bayi Toplantısı, “Birlikte Güçlüyüz” Teması ile Düzenlendi

20 Haziran 2022 Pazartesi

Sektörden Haberler
Masdaf Bayi Toplantısı, “Birlikte Güçlüyüz” Teması ile Düzenlendi
Masdaf Bayi Toplantısı, “Birlikte Güçlüyüz” Teması ile Düzenlendi
Masdaf Bayi Toplantısı, “Birlikte Güçlüyüz” Teması ile Düzenlendi

Masdaf bayileri, bu yıl “Birlikte Güçlüyüz” teması ile 6-7 Haziran’da İstanbul’da düzenlenen bayi toplantısında bir araya geldi. 6 Haziran’da Masdaf Yönetim Kurulu Üyesi Denizhan Polatoğlu ve Masdaf Genel Müdürü Vahdettin Yırtmaç’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantı Masdaf Tuzla Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleştirildi.

Toplantının ilk gününde Masdaf’ın 2021 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçen Tuzla Genel Müdürlük Binası’nı ziyaret eden bayilere; konfor, çevre ve kurumsal kimlik unsurları temel alınarak dizayn edilen ofis binası hakkında bilgiler verildi. Masdaf Genel Müdürü Vahdettin Yırtmaç, toplantıda yaptığı konuşmada Masdaf’ın sektördeki başarılarında bayi organizasyonunun önemli payı olduğuna vurgu yaptı:

“Masdaf olarak gücümüzü, Türkiye’nin farklı bölgelerine yayılan geniş bayi ağımızdan alıyoruz. Çünkü biz “birlikte güçlüyüz”. Sizlerin fikirleri ve desteği ile bundan sonra da pompa sektöründeki başarı çıtamızı yükselterek, öncü ve lider konumumuzu sürdürmeye ve geleceği şekillendirmeye devam edeceğiz. Bu süreçte odağımız, her zaman olduğu gibi  müşterilerimiz olacak. Bu anlamda bu yıl çok daha proaktif olacağız. Diğer taraftan marka iletişim yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Masdaf bayileri, toplantının ikinci gününde ise Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Hotel’de bir araya geldi. Toplantıda konuşan Masdaf Genel Müdürü Vahdettin Yırtmaç, pompa sektörü ve pompa sektörünün geleceğine ilişkin öngörülerini paylaştı. Sunumunda dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında da bilgiler paylaşan Vahdettin Yırtmaç, tüm dünyada yaşanan yüksek enflasyona rağmen pompa sektörünün istikrarlı bir biçimde büyümesini sürdürdüğünü ifade etti.

Toplantı, Masdaf Satış ve Pazarlama Direktörü Barış Geren ve Masdaf Türkiye Satış Müdürü Cem Hanedanoğlu’nun 2021 yılının genel bir değerlendirmesini, şirketin önümüzdeki dönem hedeflerini ve 2022 yılında pazara sürülecek olan yeni ürünlerini içeren sunumu ile devam etti. 

Masdaf Satış Sonrası Hizmetle Müdürü Hüseyin İpekoğlu ise konuşmasında “Masdaf’ta servis hizmetlerinin önemi” ile ilgili bilgiler paylaştı. “Masdaf olarak önceliğimiz, müşterilerimizin üründen yana memnuniyetini yüksek oranda sağlamak” diyen Hüseyin İPEKOĞLU, yetkili servislerin bu amaca yönelik olarak; bazen bir arabulucu, bazen bilirkişi, bazen de müşterinin ve ürünün müşaviri gibi çalıştıklarını ifade etti.

Toplantının ikinci yarısı Prof. Dr. Üstün Dökmen’in “İş dünyasında ve özel yaşamda  kaliteli iletişim, yaşama  ve çalışma sevinci” konulu konuşması ile interaktif bir şekilde devam etti.

Toplantının finalinde gerçekleştirilen ödüllü yarışma ise hem bilgilendirici hem de keyifli anlara sahne oldu. Yarışma sonunda kazanan ilk 3 bayiye ödülleri takdim edildi.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.