Klima Sektöründe Bir İlk Yine Daikin’den

22 Mart 2019 Cuma

Klima Sektöründe Bir İlk Yine Daikin’den

Gelişmiş teknolojisi ve sektörün en üst segmentinde yer alan klima modelleri ile kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu bir iklimlendirme sunan Daikin, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Ürünlerinin kalitesine ve dayanıklılığına olan güvenini bir kez daha gösteren Daikin, iklimlendirme sektöründe bir ilke imza atarak “6 yıl garanti” uygulamasına geçiyor. Bugüne kadar 2 ila 3 yıl ile sınırlı olan Türkiye iklimlendirme sektöründeki garanti sürelerine yeni bir eşik getiren Daikin, kalitesine ve teknolojisine güveniyor.

N serisi, Shira Eco, Shira Plus, Emura, Ururu Sarara ürün gamından oluşan Daikin duvar tipi split klimalarda ve multi split klimalarda kullanılan duvar tipi splitlerde uygulanacak 6 yıl garantiden faydalanmak için 31 Aralık 2019 tarihine kadar ürünlerin montajlarının yapılması gerekiyor.

Daikin, klimalarını oluşturan ekipmanları, bu ekipmanları oluşturan en önemli kısım olan kompresörü en kaliteli malzemelerden kendisi üretiyor. Sistemlerde kullanılan soğutucu akışkan da Daikin AR-GE’si ve tesislerinin bir ürünü. Bütün bu bileşenler bir araya gelince benzersiz Daikin kalitesi ve teknolojisi ortaya çıkıyor. Daikin, sektöründe standartları belirlemeye devam ediyor.