Kalekim İkinci Kez “Türkiye’nin En İyi İş Yerleri” Ödülüne Layık Görüldü

30 Nisan 2019 Salı

Kalekim İkinci Kez “Türkiye’nin En İyi İş Yerleri”  Ödülüne Layık Görüldü

İnsan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünya lideri Aon Hewitt tarafından gerçekleştirilen, Türkiye’de 175 şirketin değerlendirilmesi sonucu  18 şirkete verilen “Aon Best Employers” ödülleri, 24 Nisan’da Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Bağımsız çalışan görüşlerine dayanan 2018 Aon Best Employers (En İyi İş Yerleri) Araştırması sonuçlarına göre; en iyi iş ortamı ve en iyi çalışan deneyimi yaratan organizasyonlar arasında yer alan ve ikinci  kez ödüle layık görülen Kalekim, “Aon Best Employer” unvanını kazanarak Türkiye’nin En İyi İş Yerleri’nden biri oldu.

“Biz kültürünün ve çeşitliğin değer gördüğü ortam başarıyı getiriyor.”
Kalekim’in Türkiye yapı kimyasalları sektöründe pazar payı olarak açık ara lider olduğunu vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Bu denli büyük bir değerin yaratılması şirketin tüm kademelerinde çalışanların uyum ve iş birliği içerisinde bulunmasıyla gerçekleşiyor. Kalekim çatısı altında, çalışanlarımızın her anlamda beklentilerini karşılayacak bir iş süreci hedefliyoruz. Takım ruhu ve motivasyonu sağlamak için şirketimizde pozitif, adil ve iyi düzenlenmiş bir iş ortamı yaratmaya gayret ediyoruz. Çünkü ancak pozitif bir iş ortamını temel adım olarak garanti ettiğimizde takım ruhu oturuyor ve gelişim başlıyor. Biz sahip olmaya değil, geleceğimize sahip çıkmaya inanıyoruz ve tüm işlerimizde bunu önceliklendiriyoruz. Bu çerçevede geleceğimizin yeni yıldızlarını, temelimizi oluşturan değerlerin yeni sahiplerini kurum içerisinden yetiştiriyoruz. Aon Hewitt’in araştırması vesilesi ile Kalekim’i, çalışanlarımızın gözünden görmek bizi daha da  cesaretlendiriyor. ‘Biz’ kültürünün, hedeflere ulaşmak için birlikte çalışmanın, çeşitliliğin ve bireysel farklılıkların değer gördüğü bir ortamın başarıyı getirdiğine inanıyorum.” diye konuştu.

Aon BestEmployer (En İyi İş Yerleri) ödülü,  programa dahil olan şirketler içerisinde Türkiye’de 3 yıldan uzun bir süredir faaliyet gösteren, en az 50 çalışanı bulunan ve bağlılık araştırmasında Çalışan Bağlılığı, Liderlik, İşveren Markası ve Performans Kültürü endeks değerlerine göre ilk yüzde 25’lik dilimde bulunan şirketlere veriliyor.