Grohe Tırı UNICERA'da

23 Ocak 2019 Çarşamba

Grohe Tırı UNICERA'da

Dünyanın lider banyo ve mutfak çözümleri ve sıhhi tesisat markası Grohe’nin ürünlerini geniş kitlelere sergilemek amacıyla dünyada farklı ülkeleri ziyaret eden tırı Türkiye’de tura çıkıyor. Grohe tırı Türkiye turu kapsamında 19 Ocak-12 Şubat arasındaki yaklaşık bir ay boyunca Antalya, Marmaris, Bodrum, İzmir, Bursa ve İstanbul’da ziyaretçilerini ağırlayacak. Grohe tırı sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olan UNICERA Fuarı’na da katılacak ve Grohe ürünlerini ziyaretçilere tanıtacak.

Bugüne kadar dünyanın çeşitli ülkelerinde tura çıkan bu mobil showroom ilk kez Türkiye’ye geliyor. Tur kapsamında uğradığı illerde sektör profesyonellerine ve teknik personele en son teknolojiler, trendler ve Grohe'nin ürün yenilikleri hakkında bilgi aktarılacak.

Grohe tırı ziyaretçilere içinde bulunan yenilikçi ürünleri kullanım sırasında bizzat inceleme imkanı sunuyor. Ayrıca düzenlenen eğitimlerde Grohe uzmanlarıyla yüz yüze görüşme fırsatı bulacak olan teknik personele, Grohe ürünlerinin özellikleri ve yararlarını daha yakından tanıyarak montajla ilgili önemli bilgiler edinme fırsatı sunuluyor.

Daha geniş ve işlevsel olması amacıyla yeniden tasarlanan Grohe tırı daha geniş bir ürün seçkisine yer veriyor. Grohe tırında seramik serileri, Grohe Blue Home, Grohe Red, Grohe Smart Control Serisi, Grohe Sensia Arena, Grohe Sense & Sense Guard, Essence and Concetto Professional, Grohe Essence Armatür Serisi ve Grohe Rapido SmartBox ürünleri sergileniyor. Profesyonellere yönelik Grohe yenilik turu ise tesisatçılar ve montaj personelinin teknik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirildi.

Grohe deneyimini Türkiye genelinde müşterilere yaşatmak için tasarlanan mobile showroom, turuna ilk olarak 19-21 Ocak tarihlerinde Antalya’dan başlayacak. Ardından, 23-24 Ocak’ta Bodrum’a ulaşacak.. 26-27 Ocak tarihleri arasında 2 gün boyunca İzmir’de ziyaretçileri ağırlayacak olan Grohe tırı, 29 Ocak’ta Bursa’da durakladıktan sonra 5-9 Şubat’ta UNICERA Fuarı’na katılmak üzere İstanbul’a gelecek. Fuar’ın bitiminden sonra ise 11-12 Şubat tarihlerinde İstanbul’un çeşitli noktalarında ziyaretçilerini kabul edecek.