Geberit’in İstanbul’daki En Büyük Showroom’u Açıldı

13 Ağustos 2020 Perşembe

Geberit’in İstanbul’daki En Büyük Showroom’u Açıldı

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan Yılmazlar Banyo Merkezi bünyesindeki showroom’unu faaliyete geçirdi. 5 katlı binanın giriş katında 115, en üst katında 69 m2’ye sahip showroom’da Geberit’in yeni nesil banyo teknolojileri sergileniyor. Satış ve satış sonrası destek hizmetlerinin de verildiği showroom, profesyoneller için kurgulanmış bir eğitim alanı da barındırıyor.

Geberit ürünleri ile yerinde eğitim
Avrupa pazarında sıhhi tesisat teknolojilerinin lideri konumundaki Geberit, uzun bir süredir yatırımını planladığı yeni showroom ile tüm ziyaretçilerini ürünlerinin ayırt edici niteliklerini keşfetmeye çağırıyor. Showroom’da, sıhhi tesisat pazarına yön veren yenilikçi Geberit çözümlerinin yanı sıra vitrifiye grubundaki seriler de ziyaretçilerle buluşuyor.  Geberit’in geçtiğimiz yıl piyasaya sürerek duvar arkasındaki bilirkişiliğini duvar önüne taşıdığı mobilya serileri Citterio,  Smyle ve iCon, ikişer farklı dizilim halinde giriş katında yer alırken duş çözümleri ve kumanda kapakları da aynı katta sergileniyor. Showroom’un beşinci katında ise Geberit’in sıhhi tesisat ve boru grubu ürünleri ön plana çıkıyor. Yine son katta Geberit’in profesyoneller için kurgulayarak showroom’a entegre ettiği bir eğitim alanı bulunuyor.