Eryap Grup’a İhracat Ödülü

20 Mayıs 2019 Pazartesi

Sektörden Haberler
Eryap Grup’a İhracat Ödülü
Eryap Grup’a İhracat Ödülü
Eryap Grup’a İhracat Ödülü
Eryap Grup’a İhracat Ödülü

Eryap Grup, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından düzenlenen 2018 yılı başarılı ihracatçıların ödüllendirildiği ödül töreninden yine eli boş dönmedi. 2018 Başarılı İhracatçılar İkincilik ödülünü kazanan Eryap Grup’a ödülü TİM Başkanı Sn. İsmail Gülle tarafından takdim edildi.

İSİB tarafından her yıl düzenlenen, firmaların bir önceki yıl yaptıkları ihracat başarılarını taçlandırıldığı ödül töreninde Eryap Grup adına ödülü kabul eden İhracat Müdürü Harun Özdil: "Türk yalıtım sektöründe yüzde yüz yerli sermaye ile, lider markaların üreticisi Eryap Grup olarak daha büyük başarılara imza atmak için her gün aynı heyecanla çalışıyoruz. Yeni yatırımlarımız ve Ür-Ge faaliyetleri sonucu geliştirdiğimiz üretim aşamasındaki yeniliklerimizin verdiği güçle, dünyada 62’den fazla ülkede kurduğumuz iş birlikleri sayesinde gerçekleştirdiğimiz ihracat performansımızı her yıl bir önceki yılın ilerisine taşıyoruz. Global pazarda uluslararası marka olma yolunda belirlediğimiz orta ve uzun vadeli hedeflerimiz ve stratejilerimiz çerçevesinde, bizi daha çok motive eden bu ödülleri hak etmemize katkısı olan tüm ekip arkadaşlarıma ve iş ortaklarımıza Eryap Grup ailesi adına teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.

Eryap Grup, Türkiye’nin 81 ilinde yaygın bayi ağı ile hizmet sunarken; 62’den fazla ülkede kurmuş olduğu güçlü iş birlikleri ile yurt dışında da ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor. Bünyesinde Bonus Yalıtım, American Siding ve Winer gibi büyük ve alanında lider markaları barındıran Eryap Grup, dinamik Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmaları ile yalıtım sektörüne, sürekli gerçekleştirdiği yatırımları ile de Türk ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.