Danfoss Soğutma Ligi Kampanyası 500 Kişiye Ulaşmayı Hedefliyor

05 Temmuz 2018 Perşembe

Danfoss Soğutma Ligi Kampanyası 500 Kişiye Ulaşmayı Hedefliyor

Danfoss Soğutma Sistemleri bu yıl sektöre yönelik eğitimlerine Danfoss Soğutma Ligi isimli kampanyası ile devam ediyor. İş ortaklarından Totaline, Frigoduman ve Cantaş ile iş birliği içerisinde geliştirilen programda ayda 2 kez teknisyenler ve sektöre yönelik seminerler düzenleniyor.

Eğitimler, Danfoss Soğutma Sistemleri Eğitim Müdürü Adnan Güney tarafından verilirken, eğitimlerde Danfoss hat ekipmanlarının öneminin altı çiziliyor, doğru montaj bilgisi veriliyor. Adnan Güney konuyla ilgili; “Eğitimlerin amacı teknisyenlere ulaşıp doğru ekipmanı kullanarak doğru montajın yapılmasını öğretmek ve aynı zamanda farkındalık yaratmaktır. Sahada soğutma sistemlerinin bozulmasını en aza indirmek ve bozulması noktasında da saha teknisyenlerinin çözüm süreçlerini kısaltmaktır. Şimdiye kadar İzmir, İstanbul, Antalya ve Ankara’da olmak üzere seminerler verdik. Yıl sonuna kadar yapılacak tüm seminerlerle ulaşılacak kişi sayısı 500’ü geçecek.” dedi.