Daikin Türkiye, Gürcistan’da “Doğu Avrupa ve Orta Asya’nın En İyi Distribütörü” Ödülünü Verdi

13 Mart 2019 Çarşamba

Sektörden Haberler
Daikin Türkiye, Gürcistan’da “Doğu Avrupa ve Orta Asya’nın En İyi Distribütörü” Ödülünü Verdi
Daikin Türkiye, Gürcistan’da “Doğu Avrupa ve Orta Asya’nın En İyi Distribütörü” Ödülünü Verdi

Gürcistan’ın önde gelen mühendislik firmaları arasında yer alan Domson’s Engineering, Daikin ile yaptığı iş birliği ile büyümesini sürdürüyor. Daikin Türkiye’nin ön satış aşamasından başlayarak birçok aşamada finansal ve teknik destek verdiği Domson’s Gürcistan’da hayata geçirdiği büyük projelerle tanınıyor. Bugüne kadar Event Hall Republic, Evolution Gaming Center, Marriott Autograph Tbilisi, Tabori Hill Resort ve Ibis Hotel gibi bölgenin en önemli projelerine imza atan Domson’s 2014 yılından beri Daikin’in resmi distribütörü olarak faaliyet gösteriyor. Satış ve satış sonrası ekibin eğitimini Daikin Türkiye’nin verdiği şirket, bölgenin en önemli projelerini A sınıfı enerji verimliliği sistemleri ve NFPA (Amerikan Ulusal Yangından Korunma Kurumu) yangın güvenliği uluslararası standartları ile tanıştırıyor. Dünyanın önde gelen teknoloji markaları ile başarılı iş birliklerine imza atan Gürcü şirket, Japon devi Daikin tarafından da “Doğu Avrupa ve Orta Asya’nın En İyi Distribütörü” ödülüne layık görüldü.

Uluslararası ortaklarıyla birlikte 7 Şubat’ta Tiflis’te bir konferans düzenleyen Domson’s Engineering, mühendislik alanındaki üstün performans ve başarılarını katılımcılarıyla paylaştı. Etkinlikte inşaat ve geliştirme şirketleri, mühendislik alanında faaliyet gösteren uluslararası şirketler, bankacılık sektörünün temsilcileri, diplomatlar ve Tiflis Belediyesi’nin temsilcilerinin yanı sıra Daikin yetkilileri de hazır bulundu.

Mekanik, elektrik ve tesisat mühendisliği konularında uzman olarak kabul edilen Gürcü şirket, farklı sektörlerindeki müşterilerine ticari, konut, endüstriyel mekanik, elektrik ve tesisat sistemlerinin tasarımı sağlayarak montaj ve bakım hizmetlerini de beraberinde veriyor.

City Mall Saburtalo, Domson's Mühendislik ve Daikin arasında üçlü mutabakat imzalanarak başkentin en önemli projesine destek verilmesi planlanıyor.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.