COPA, BTSO İlk 250 Şirket Arasında 60. Sırada Yer Aldı

03 Ekim 2022 Pazartesi

Sektörden Haberler
COPA, BTSO İlk 250 Şirket Arasında  60. Sırada Yer Aldı

İklimlendirme sektörünün lider markalarından COPA Isı Sistemleri, başarılı performansını yükselterek ülke ve Bursa ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyor. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) kent ekonomisine ışık tutmak amacıyla bu yıl 25’inci kez düzenlediği “Bursa 250 Büyük Firma Araştırması 2021” sonuçlarında COPA, 60. sırada yer alarak başarısını bir kez daha kanıtladı.

2021 yılı içinde yapılan net satış tutarları esas alınarak oluşturulan Bursa 250 Büyük Firma Araştırması; firmaların katma değerleri, öz kaynakları, aktif toplamları, vergi öncesi dönem kârları/ zararları, ihracatları, ücretli çalışanları, üretimden satışları ve FAVÖK hesaplarına göre kendi aralarında sıralandı.

Çevreye saygılı, üstün tasarruf sağlayan ve yenilikçi ürün gruplarıyla dikkat çeken COPA, Bursa Minareliçavuş Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 26 bin metrekarelik modern tesisinde %100 yerli sermaye ile üretimlerini gerçekleştiriyor. 30 yıldır iklimlendirme sektörüne birçok ilki kazandıran, 4 kıtada ve Türkiye ile birlikte 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren COPA’nın ürün grupları arasında tam yoğuşmalı ve hermetik kombi; duvar tipi split, multisplit ve salon tipi klima; hermetik şofben ve radyatörler bulunuyor.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.