Buderus Star Club Yıldızları Başarılarını Almanya’da Kutladı

02 Temmuz 2018 Pazartesi

Buderus Star Club Yıldızları Başarılarını Almanya’da  Kutladı

Buderus, 2017 yılında Buderus Star Club’ta ki büyük başarılara imza atan iş ortakları ile Frankfurt’a teşvik seyahati düzenledi. Keyifli anların yaşandığı seyahatte Buderus Star Club üyeleri ile birlikte Lollar’da bulunan Buderus fabrikası ziyaret edilerek, çalıştaylar ile 2017 yılındaki başarılar ve 2018 yılındaki planlar değerlendirildi.

2 gece, 3 gün süren seyahatte Heidelberg gibi tarihi mekanları ziyaret eden Buderus Star Club Yıldızları keyifli dakikalar yaşadı. Çalıştaylar ve çeşitli takım çalışmalarıyla renklenen seyahat programı keyifli bir gala yemeğinin ardından sona erdi.

Buderus Star Club Kazandırmaya Devam Ediyor!

Buderus yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen seyahatte, üyeler pek çok konuda yöneti-ciler ile fikir alışveriş bulunma şansını yakaladı. Buderus fabrikası ziyareti ile ürünler ve üretim hakkında detaylı bilgiler alan Buderus Star Club üyeleri, şehir merkezinde gerçek-leştirilen aktiviteler ile eğlenceli dakikalar yaşadı.