Bosch Termoteknik Geleneksel İftar Yemeğinde İş Ortaklarıyla Buluştu

12 Haziran 2018 Salı

Sektörden Haberler
Bosch Termoteknik Geleneksel İftar Yemeğinde İş Ortaklarıyla Buluştu
Bosch Termoteknik Geleneksel İftar Yemeğinde İş Ortaklarıyla Buluştu
Bosch Termoteknik Geleneksel İftar Yemeğinde İş Ortaklarıyla Buluştu

Isıtma soğutma sektörünün lider markalarından Bosch Termoteknik, “Büyük bir aileyiz, iftarda beraberiz“ konseptiyle Four Seasons Hotel at the Bosphorus’ta düzenlediği iftar yemeğinde; yetkili bayileri, servisleri, iş ortakları, gaz şirketlerinden yetkilileri ve çalışanlarını bir araya getirdi. Yaklaşık 700 davetlinin katıldığı iftar davetinde misafirler keyifli vakit geçirdiler.

İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat, “Ramazan sofraları tüm ailenin bir araya geldiği, aile olgusunun en güzel şekilde yaşandığı sofralardır. Bugün burada, büyük ailemizin bir parçası olan siz değerli iş ortaklarımızla aynı sofrayı paylaşarak Ramazan’ın paylaşımcı ve birleştirici yönünü beraber yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bosch Termoteknik Ailesinin giderek ne kadar da büyük bir aile olduğunu bugün burada bir kez daha görmek beni çok gururlandırıyor. Firmamız, sizlerin de varlığı ve değerli iş birliğimiz ile birlikte gücüne güç katarak büyümeye devam edecek.” dedi.

Sosyal Medya Fenomenine Ödül Verildi

Geleneksel Bosch Termoteknik iftar yemeği için Four Seasons Hotel at The Bosphorus’a tekneyle transferleri sağlanan konuklar, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasında fasıl grubu eşliğinde keyifli vakit geçirdiler. Konuklar, etkinlik alanında canlı performans gerçekleştiren cam ve hattat sanatçılarını izlediler. Performanslar esnasında konuklara küçük hediyeler sunuldu. Osmanlı şerbeti ve macunun da ikram edildiği iftar yemeğinde konuklar fotoğraf köşesinde anı fotoğrafları çektirdiler. Geceye katılanlar arasında düzenlenen sosyal medya fenomeni yarışması sonucu, birinciye ödülü takdim edildi. Tüm konuklar eski, özlenen Ramazanları Bosch Termoteknik Ailesiyle birlikte yaşadıkları için mutluluklarını dile getirdi.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.