Bosch, AirSelect ile Kullanıcıların Hayatını Kolaylaştırıyor

13 Şubat 2019 Çarşamba

Bosch, AirSelect ile Kullanıcıların Hayatını Kolaylaştırıyor

Online ya da web tabanlı klima sistem tasarımı ve ürün seçim programı Bosch AirSelect, kullanıcıların hem hayatını kolaylaştırıyor hem de onlara farklı bir tecrübe sunuyor.

Bosch, AirSelect ile iş ortaklarına her yerden erişim sağlıyor
AirSelect VRF sistemleri tasarım programı, kullanıcılara özel sunduğu proje saklama alanı ile internet bağlantısı olan her yerden projelere erişim, projeyi anlık takip etme ve tüm bilgilere tek yerden ulaşım kolaylığı sağlıyor. Program, pazarın ihtiyaçlarının analiz edilmesi ve özel bir ekibin gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar sonucunda eylül 2018 tarihinde devreye alındı ve tasarımcılar, bayiler, mekanik taahhütçüler, montajcılar ve servisler tarafından kolaylıkla kullanılabiliyor.

Her geçen gün gelişen AirSelect artık 12 dilde kullanılabiliyor ve sonuç raporuyla AutoCAD çizimi çıktıları da 12 farklı dilde alınabiliyor. Ayrıca 2019 yılı itibarıyla ısı kayıp-kazanç programlarının çıktılarıyla otomatik yük okuma, otomatik hızlı metraj ile kolay keşif, sistem ve ürünlerin AutoCAD çizimi, eğitim ekranları ve dokümanlarına direkt erişim özellikleriyle fark yaratıyor. Şu ana kadar 200’den fazla kullanıcıya hizmet veren program, iş ortaklarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

AirSelect, www.bosch-airselect.com adresinden erişim sağlanarak online veya siteden indirilerek çevirim dışı (offline) kullanılabiliyor.