Bien, Yenilenen Vizyonu ve Misyonuyla Web Sitesini Yeniledi

02 Ekim 2018 Salı

Bien, Yenilenen Vizyonu ve Misyonuyla  Web Sitesini Yeniledi

Ürettiği kaliteli ürünler ile yaşama değer katan, çalışanlarına, topluma ve çevreye saygılı davranmaya dikkat eden Bien, global marka olma misyonuyla web sitesini yeniledi.  Tüketicilerin pratik ve hızlı kullanmasını sağlamayı amaçlayan tasarımı ile yenilenen çatı web sitesinin adresi www.bienglobal.com oldu.

Bien markası ürün ve hizmetleriyle ilgili daha kolay bilgiye erişilebilmesi anlayışıyla Bien Seramik ve Bien Banyo’ya da özel web sitesi tasarladı.  Üç web sitesi bulunan Bien’in tüm bilgileri içeren web sitesi www.bienglobal.com’a ek olarak Bien Seramik karo ürünleriyle ilgili detaylara www.bienseramik.com.tr sitesi adresinden, Bien Banyo ürünlerine ise  www.bienbanyo.com.tr web sitesi adresinden ulaşılabilecek.

Profesyonellere Özel Bölüm
Mobil uyumlu hale getirilen Bien’in yeni web sitelerinde ürün görüntüleri ve ürün bilgisi içerikleri detaylandırılarak kullanımı daha kolay hale getirildi. Bu çalışmalar doğrultusunda, Bien markası için tamamen güncellenen yeni web sitelerinde öncelikli olarak tasarım ve işlevselliğe önem verildi.

Ayrıca siteye eklenen profesyoneller bölümüne üye olunarak Bien ürünlerinin tasarımlarının tasarım aşamasındaki detaylarına ve taslak çizimlere ulaşılabilecek. Tamamen mobil uyumlu, ürünlerin görüntü ve bilgilerinin geliştirildiği yeni web sitelerinde, kullanıcıların daha iyi bir deneyim yaşayabilmesi adına çağdaş ve yepyeni özellikler mevcut.