Bien Tüm Yenilikleriyle UNICERA’da

17 Ocak 2019 Perşembe

Bien Tüm Yenilikleriyle UNICERA’da

Bien, 5-9 Şubat tarihleri arasında, Yeşilköy CNR Expo’da düzenlenecek olan UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, en yeni tasarımlarını 1037 m² büyüklüğündeki standında tanıtacak. Bu yıl 4. holdeki C06 ve C08 no’lu stantta yer alacak olan Bien, seramik ürün grubundaki yeni koleksiyonların yanı sıra, banyo ürün grubundaki yenilikleri de tanıtacak.

En doğal, en zarif, benzersiz tasarımlar ve büyük ebatlar
Doğadan ilham alan Bien, 2019 koleksiyonunda yine doğayı işaret ediyor. Türkiye’den ve yurt dışından bayilerin, sektör profesyonellerinin ve nihai tüketicilerin ziyaret edeceği Bien standında karo ürün grubundaki 30x90 cm, 40x120 cm duvar karoları, 100x100 cm, 120x120 cm, 60x180 cm, 120x180 cm yer ve duvar kullanımına uygun koleksiyonlar ön planda olacak.

Bien 2019 serileriyle en trend banyolar
Bien’in banyo grubunda Seramik Sağlık Gereçleri (SSG) yeni serilerinde yer alan Moly, Shine ve Vohka Serileri ilk kez fuarda tanıtılacak. Banyo grubunda yer alan kaplamalı lavabolar da tasarımlarıyla dikkat çekecek nitelikte.

Bien’in armatür serilerin tamamının tanıtılacağı platformda armatür ürün gamına 2019 yılında ilave edilen 6 yeni seri de yine ilk kez görücüye çıkacak.

Yine 2019 yılı yeni ürün grubunda yer alan Swarovski  taş kaplamalı Queena Armatür Serisi fuarda ön plana çıkarılacak tasarımlardan. Klasik çizgilere sahip porselen kaplı Grace Armatür Serisi de 2019 yılının gözde serilerinden.