Kale’nin Alanya’daki Mağazası Yeni Yüzüyle Hizmete Açıldı

24 Ocak 2019 Perşembe

Kale’nin Alanya’daki Mağazası Yeni Yüzüyle Hizmete Açıldı

Türkiye seramik sektörünün öncü ve lider kuruluşu Kaleseramik’in, Alanya’daki iş ortağı Kamburoğlu Yapı Malzemeleri AŞ’nin yenilenen mağazası törenle hizmete açıldı. Yeni mağazanın açılışına Kaleseramik ve Kamburoğlu Yapı Malzemeleri’nin yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde inşaat malzemesi sektörünün lider firması olarak faaliyet gösterdiklerini belirten Kamburoğlu Yapı Malzemeleri AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamburoğlu, “53 yıl önce kurulan şirketimizin ikinci kuşak temsilcisi olarak yola devam ediyoruz. Alanya’da inşaat malzemesi sektörünün en büyük mağazasını, müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeniledik.” dedi.

Mağazanın yenilenmesi kapsamında ayrıca bölgede önemli projelere imza atan mimarlar ve iç mimarlarlara özel bir tanıtım buluşması düzenlendi. Yenilenen mağazada, Kaleseramik’in lider markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi ve Edilgres’in yanı sıra Kalekim ürünleri tek alanda tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuluyor.