20 Haziran 2022 Pazartesi
1985 yılından bu yana Kazan ve Basınçlı Kap sanayisi ve bu sanayinin bileşeni konumundaki yardımcı ekipman ve hammadde tedarikçilerinin çatı kuruluşu olan Kazan ve Basınçlı Kaplar Sanayicileri Birliği ( KBSB ), Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.
15 Haziran Çarşamba günü Gökçe Brülör sponsorluğunda Cemile Sultan Koru Restoran’da düzenlenen genel kurulda; KBSB’nin dönem faaliyetleri, ileriye dönük projeleri, sektörün problemleri ve sektör için Türkiye pazarının 10 katı büyüklüğünde bir pazar hacmine sahip olan Orta Asya ülkelerindeki iş fırsatları ele alındı.
Toplantıya katılan İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, konuşmasında İSİB’in sektörün ihracat pazarlarını genişletmeye yönelik faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı.
Yönetim kurulu seçimlerinin yapıldığı genel kurulda oy birliğiyle KBSB Yönetim Kurulu Başkanı Cem Özyıldırım ile yola devam etme kararı alındı.
İkinci kez başkan seçilerek güven tazeleyen Cem Özyıldırım, genel kurulda yaptığı konuşmada: “Isıtma sektörü olarak birçok lokomotif sektörü de bünyemizde barındırıyoruz. Hedefimiz hem sektörümüzün hem de lokomotif sektörlerimizin büyümesine dolayısıyla da ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak. Yeni dönemde de üzerimize düşeni yaparak çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bu kapsamda sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak tüm adımları üyelerimizle birlikte atacağız” dedi.
Kazan ve Basınçlı Kaplar Sanayicileri Birliği’nin ( KBSB ) yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Termoısı Aş: Cem Özyıldırım
Akkaya Isı Aş: A.Cevat Akkaya
Erensan Aş: Efkan Çeviker
Gedik Termo Vana Aş: Mustafa Koçak
Atech End. Ltd.: Ayhan Yılmaz
Barış Teknoloji Ltd.: Hamdi Hoplamaz
Önmetal Dök. San. Aş: Levent Öngör
Denetleme Kurulu:
Bersey Ltd.: Akın Erol
Ünlüsoy Ltd: Mehmet Ünlüsoy
Gökçe Brülör Aş: Ahmet İlhan
Disiplin Kurulu:
Özmaksan Isı Aş: Ahmet Yağcı
Eroğlu Isı Aş: Mehmet Eroğlu
Aktes Kazan Ltd.: Saffet Akkuş