Creavit 2019 Banyo Trendlerini Ziyaretçilerine Tanıttı

15 Şubat 2019 Cuma

Sektörden Haberler
 Creavit 2019 Banyo Trendlerini Ziyaretçilerine Tanıttı

Tasarım çizgisini güncel akımlar üzerine kurgulayan Creavit, tüketici beklentileri ve farklılaşan yaşam tarzlarına cevap verecek yepyeni ürünlerini her sene olduğu gibi bu sene de ilk defa Türkiye’nin en büyük seramik, banyo ve mutfak fuarı olan UNICERA’da sergiledi.

Defne Koz, Creavit için tasarladı
Yenilikçi ürünleri kullanıcısıyla buluşturmaya odaklanan Creavit, dünyaca ünlü Türk tasarımcı Defne Koz ile güçlerini birleştirerek tasarladığı yeni koleksiyonu Foglia’nın lansmanını, çok sayıda mimar, tasarımcı, akademisyen ve basın mensubunun da katılımlarıyla UNICERA Fuarı’nda gerçekleştirdi.

Defne Koz, fuarda büyük beğeni toplayan Foglia’yı tasarlarken, suyu bir hacim içerisine hapsetmek yerine, onu yücelten, narin hafif kavisli yüzeylerden ilham aldığını vurguladı. Foglia İtalyanca yaprak demek. Klozet, lavabo, armatür ve banyo mobilyalarından oluşan Foglia koleksiyonu, çizgileriyle akışkan, kıvrımlı, doğal, zarif, ince ve organik. Tıpkı bir yaprak gibi.

Doğanın sesleri de Creavit standındaydı
Tasarımlarında doğadan ilham alan Creavit, ürün yelpazesine “doğa uyanıyor” sloganı ile eklediği yeni Defne Koz imzalı Foglia banyo serisinin tanıtımını, lansmana özel kurgulanan bir performansla gerçekleştirdi. Etnik müzik, ses terapileri  konusunda ülkemizin öncü ritim sanatçılarından olan Cenk Sarkuş’un hangdrumıyla, İstanbul Opera Balesi Orkestrası üyesi Pınar Sivritepe’nin arpıyla, ruhumuzun derinliklerine seslendikleri projeleriyle UNICERA Creavit  standında performans sergilediler.  Performans hem görsel hem de işitsel olarak Creavit ürünlerinin estetiği ve yaratıcı tasarımlarıyla mükemmel bir eşleşme sağladı.

Creavit yepyeni ürünlerle UNICERA Fuarı’nda
Creavit, 5 mm’lik kenar kalınlığı ile sektörde büyük beğeni toplayan ultra ince lavabo serisinin yeni ürünlerini bu sene ilk defa UNICERA’da sergiledi. Banyosunda sadeliğin çekiciliğinden ve teknolojik yeniliklerden ödün vermeyenler için tasarlanan çekmece içi LED aydınlatmalı asma banyo mobilya takımı Creta; minimal-kompakt tasarımı ile göz dolduran Ante; geniş saklama hacmi, özel dokulu kapak detayı ve beyaz, antrasit, cappuccino renk alternatifleriyle banyosunda sakin, huzurlu bir hava yakalamak isteyenler için Yoga banyo mobilyası, Creavit’in UNICERA’da bu yıl banyo mobilyası kategorisinde sergilediği yeni ürünler bazıları oldu. Armatür ve duş sistemleri ürün grubunda ise, iki yeni tasarım ürünü ile ön plana çıkmayı hedefleyen Creavit, banyoda sonsuzluğun simgesi olacak İtalyan dizaynı Infinity lavabo armatürü ve duşta ihtiyaç duyduğunuz tüm kişisel bakım ürünlerini bir arada tutmaya olanak sağlayan, entegre etajer-havluluklu ve termostatik tuşlu kumanda paneli Ocean’ı ziyaretçilerin beğenisine sundu.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.