Bosch Termoteknik Manisa Fabrika’ya İSİB’den İhracat Ödülü

05 Nisan 2019 Cuma

Bosch Termoteknik Manisa Fabrika’ya İSİB’den İhracat Ödülü

Bosch Grubu’nun termoteknik iş kolunda önemli uzmanlık merkezlerinden biri olan Bosch Termoteknik Türkiye, üstün teknolojisi ve yeni ürünleriyle dünya pazarındaki konumunu her geçen yıl güçlendiriyor. Geniş bir coğrafyada 41 ülkeye ihracat yapan şirketin bu alanda ülke ekonomisi için yarattığı katma değer ve kazandığı başarı da takdir görüyor.

28 Mart 2019 tarihinde İSİB tarafından Crowne Plaza İstanbul’da gerçekleştirilen ödül töreninde Bosch Termoteknik adına Bosch Termoteknik Türkiye Satış Genel Müdürü Zafer Polat’a takdim edildi. Firma, İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği ( İSİB ) tarafından “İklimlendirme Sektöründe En Çok İhracat Yapan Firma” ödülü ve “En Çok Kombi ve Su Isıtıcısı İhracatı Yapan Firma” ödülüne layık görüldü.

Manisa Fabrikası önemli bir uzmanlık merkezi
İklimlendirme sektörünün ihracat lideri Bosch Termoteknik, 2018 yılında Manisa’da bulunan fabrikasından Avrupa, Kafkaslar, Ortadoğu, Körfez Bölgesi, Latin Amerika ve Uzak Doğu’daki toplam 41 ülkeye ihracat yaptı. İhracat başarısının yanı sıra Bosch Grubu’nun önemli bir üretim ve Ar-Ge üssü olan Manisa Fabrikası, dünyanın en fazla kombi üreten tesisleri arasında ön sıralarda yer alıyor.