Vaillant, Isı Pompalarında Yenilikçi Uygulamaları Anlattı

16 Ekim 2018 Salı

Sektörden Haberler
Vaillant, Isı Pompalarında Yenilikçi Uygulamaları Anlattı

Vaillant, GÜNDER’in geleneksel güneş enerjisi eğitimlerine, “Isı Pompaları ve Kullanımı” sunumuyla katıldı. 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programında, “Isı pompası hesaplaması” ve “Isı pompasının PV ile kullanımı” alanlarındaki yenilikçi uygulamalarla ilgili bilgi verdi.

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Vaillant, GÜNDER (Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü) tarafından düzenlenen “Güneş Enerjisi Çatı ve Cephe Sistemleri” eğitim sempozyumuna “Isı Pompaları ve Kullanımı” sunumuyla katıldı. 27-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul Nippon Otel’de gerçekleştirilen ve 2 günlük eğitim ile 1 günlük teknik geziden oluşan eğitim programına firma yöneticileri, akademisyen ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra fotovoltaik sistemler konusunda bilgi almak isteyenlerden oluşan 40 kişilik bir grup katıldı. 

Vaillant, 28 Eylül’de gerçekleştirdiği ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gören interaktif sunumu ile “Isı pompası hesaplaması” ve “Isı pompasının PV ile kullanımı”nda yenilikçi uygulamalar konusunda faydalı bilgiler verdi. “Güneş Enerjisi Çatı ve Cephe Sistemleri” eğitimleri kapsamında ayrıca; güneş enerjisi ve çatı mevzuatı, PV çatı sistemlerinde planlama, PV panel seçimi, PV malzeme seçimi ve kurulumu, ısı pompası kurulumu hesaplaması gibi konular ele alındı. Eğitim sonunda, katkıları nedeniyle Vaillant yetkililerine plaket hediye edildi.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.