TİMDER Yönetim Kurulu Elmor'u Ziyaret Etti

06 Ekim 2016 Perşembe

TİMDER'den
TİMDER Yönetim Kurulu  Elmor'u Ziyaret Etti

TİMDER Yönetim Kurulu; Elmor Genel Müdür'ü Hakan Günderen'i yönetim merkezlerinde ziyaret etti. Ziyarete TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Sapankaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın Eşer, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Karahan, Baki Kartalkaya, Bahadır Yıldırım, Genel Koordinatör Nurhan Tanyeli ve Elmor Genel Müdür Yardımcısı Enver Öz katıldı.

Ziyarette TİMDER faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yapan TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Sapankaya; 04 Ekim'de eğitimlere başlayan, derneğin en önemli etkiliği TİMDER Akademi hakkında bilgi vermesi için sözü TİMDER Eğitim Komitesi Başkanı Bahadır Yıldırım'a bıraktı. Sonrasında Yıldırım'dan sözü alan TİMDER Eğitim Komitesi Üyesi Baki Kartalkaya TİMDER - İstanbul Üniversitesi Projesi hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Sektör hakkında karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, TİMDER'in son dönemde üzerinde önemle durduğu TSE, standartlar ve ürün değerlendirme laboratuvarları hakkında Hakan Günderen'den görüşleri alındı.