TİMDER Yönetim Kurulu, Eczacıbaşı Topluluğu Ceo’su M. Atalay Gümrah’ı Ziyaret Etti

13 Ocak 2020 Pazartesi

Basın Bültenleri
TİMDER Yönetim Kurulu, Eczacıbaşı Topluluğu Ceo’su M. Atalay Gümrah’ı Ziyaret Etti

TİMDER Yönetim Kurulu üyeleri, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su M. Atalay Gümrah’ı ziyaret etti. TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Eşer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Zabcı, Serdar Dönmez, Yıldıray Yılmaz görüşmede hazır bulundu.

Aydın Eşer, Eczacıbaşı’na gerçekleştirilen son ziyaret sonrası dernek olarak sürdürdükleri çalışmalarla ilgili bilgi vererek, Eczacıbaşı’nın faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı. 2018 yılında başlayan daralmada dernek olarak üstlendikleri rol üzerinde duran Eşer, Türkiye’nin lokomotif şirketleri arasında yer alan Eczacıbaşı’nın bu süreçteki pozisyonuyla ilgili de Gümrah’ın değerlendirmelerini aldı. Gümrah, kendilerini daha bir atmosfere göre hazırlamış olduklarını, bu nedenle krizin kendileri için sürpriz olmadığını belirterek, süreci hafif atlatmayı başardıklarını belirtti. Sürecin, sermaye yapısı güçsüz olan firmaları elediğini ifade ederek, önümüzdeki dönemde geriye kalan firmaların pazar paylarını artırarak güçleneceklerini aktardı.

Görüşme, Eşer’in, dernek olarak öncülük etmeyi planladıkları derin yenileme projesiyle ilgili yaptıkları çalışmalardan, gerçekleştirdikleri görüşmelerden bahsederek Gümrah’ın konuyla ilgili fikirlerini almasının ardından sona erdi.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.