TİMDER Sektör Toplantısı Gerçekleşti

28 Şubat 2017 Salı

TİMDER'den
TİMDER Sektör Toplantısı Gerçekleşti

TİMDER Sektör Toplantısı 23 Şubat Perşembe günü Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Sektör sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri için her daim çalışmalar sürdüren TİMDER gerçekleştirdiği ‘Sektör Toplantısı’ ile bayilerini bir araya topladı.

TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Sapankaya ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya BURTİMDER Başkanı Y.Aydın Eskibozkurt ve Başkan Yardımcısı Salim Yılmaz’da katılım sağladı.

TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Sapankaya’nın hoşgeldiniz konuşması ile başlayan toplantı, toplantının moderatörü TİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın Eşer’in söz verdiği TİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Yıldırım’ın bir önceki toplantı sonrasında oluşturulan sonuç bildirgesinin okunmasıyla devam etti. Toplantı moderatörü Aydın Eşer sonrasında, etkinliğin gerçekleşmesinde büyük emek sarf eden ve çalışmanın komitesinde yer alan Bekir Zabcı ve Halim Özdemir’e de sırasıyla söz hakkı verdi. Toplantı tüm üyelerin sektöre dair sorunlarını tek tek dile getirmesi ve ardından bu sorunlar üzerine çözüm önerileri sunmalarıyla devam etti. Sektörün en öne çıkan iki sorunu karsızlık ve risk konuları özellikle üzerinde durulan konular arasında yer alırken, tek tip bir satış sözleşmesinin TİMDER tarafından hazırlanarak üyelerle paylaşılması da gündemde yer tuttu. Toplantı TİMDER Hukuk Danışması Av. Fırat Barış Kavlak’ın sektöre, sorunlara ve çözümlere yönelik konuşma yapması ve ardından gelen soruları yanıtlaması ile sona erdi.

Toplantı sonrasında bir sonuç bildirgesi hazırlanması ve TİMDER Yönetim Kurulu onayının ardından tüm üyelere deklare edilmesine karar verildi.