TİMDER Akademi’de Yeni Dönem Başlıyor!

23 Ekim 2019 Çarşamba

TİMDER'den
TİMDER Akademi’de Yeni Dönem Başlıyor!

TİMDER tarafından; sektörün küresel değişim ve trendleri yakalaması, mesleki ve kişisel gelişimini sağlaması adına 15 yıldır sürdürülen TİMDER Akademi’de yeni eğitim dönemi 5 Kasım Salı günü başlıyor. 25 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek 17 eğitimle, 19:00-22:00 saatleri arasında, Gayrettepe Dedeman Hotel’de sektörü buluşturmayı hedefleyen TİMDER Akademi’ye tüm sektör çalışanları bedelsiz olarak katılım sağlayabiliyor.

TİMDER Akademi Gelişim Programı
Derslerin daha bütünsel ve sürdürülebilir bir şekilde sunulması adına bu yıl yepyeni bir konseptle oluşturulan ve “TİMDER Akademi Gelişim Programı” olarak lanse edilen eğitimler; “Pazarlama ve Satış”, “Yönetim ve Planlama”, “Dış Ticaret” ve “Dijital Dönüşüm” olmak üzere 4 modül altında toplanıyor. Modüller ise, farklı ana temalar çerçevesinde geliştirilen toplam 17 eğitimden meydana geliyor.

Küresel eğilim ve trendler doğrultusunda, alanında uzman isimlerin katkılarıyla hazırlanan eğitim programıyla, katılımcı farkındalığının ve bilincinin arttırılması ve katılımcılar üzerinde değer yaratılması amaçlanıyor. Ayrıca gelişim programıyla birlikte, üretici ve bayiler arasında köprü kurularak sektördeki iş ağının genişlemesine katkıda bulunmak hedefleniyor.

Tüm sektör çalışanlarının bedelsiz olarak katılabildiği eğitimlerle ilgili detaylı bilgiye etkinlik sayfamızdan ulaşarak katılım başvurusu yapabilirsiniz. TİMDER Akademi’yle ilgili tüm duyurulardan haberdar olmak için ise formu doldurabilirsiniz.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.