TİMDER Akademi 2014 Dönemi Başlıyor

07 Ağustos 2014 Perşembe

TİMDER'den
TİMDER Akademi 2014 Dönemi Başlıyor

TİMDER’in eğitim misyonu ile 2004 yılından bugüne gerçekleştirmiş olduğu TİMDER Akademi Eğitim Seminerleri 2014 dönemi 9 Eylül Salı günü “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Kurumsallaşma Yol Haritası” eğitimi ile başlıyor.

Yeni dönem programı TİMDER Eğitim Komitesi koordinasyonunda, konunun uzmanı ve eğitmenler ile TİMDER Akademi sürecinde işlenen eğitim konularını gözden geçirilerek, çeşitli toplantılar yapılmasının ardından taslak program olarak belirlendi. Öne çıkan konuların, “TİMDER Akademi Algı ve Beklenti Araştırması”nda katılımcılara sunularak katılımcıların da fikir ve düşünceleri ile harmanlanması eğitimlerin nihai programını oluşturuldu.

İşletmelerin temel fonksiyonlarını içeren, her biri okul konseptinde olmak üzere 2 ana konuda eğitim programı hazırlanması, 2014 yılı eğitim programının temel olgusunu oluşturdu. Yönetim ve Liderlik Okulu ile Pazarlama ve Satış Okulu olmak üzere iki ana konseptte hazırlanmış olan okullarda toplam 20 Eğitim Konusu ve 2 Vaka Çalışması gerçekleşecek.

Aşağıdaki programda 18:30 - 22:00 saatleri arasında İstanbul Gayrettepe Dedeman Oteli’nde sürdürülecek olan eğitimlerin sonunda, önceki dönemlerde olduğu gibi, katılımcılara Katılım Sertifikaları verilmekle birlikte dereceye giren katılımcılara Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından akredite edilen Başarı Sertifikaları takdim edilecek. Ayrıca programı derece ile bitiren katılımcılar, TİMDER Özel Ödülü ile ödüllendirilecek.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.