Petrol Ofisi'nden TİMDER Üyeleri'ne %4 İndirim

15 Mayıs 2018 Salı

Basın Bültenleri
Petrol Ofisi'nden TİMDER Üyeleri'ne %4 İndirim

TİMDER ve AS YAKIT PETROL SAN. İş birliği ile, TİMDER Üyeleri Petrol Ofisi noktalarında yapacakları alışverişlerde %4 indirim kazanıyor. Türkiye’nin batısından doğusuna her yerde geçerli olan bu indirim ile üyeler, Petrol Ofisi’nin ayrıcalıklı dünyasından faydalanabiliyor.

Olası Yanlış Kullanımların Önlenmesi

Petrol Ofisi’nin taşıt tanıma özelliği olan ‘AutoMatic’ tanımadığı araçlara yakıt vermeyerek olası yanlış kullanımların önüne geçiyor ve araca sadece tanımlanan yakıt türünü ikmal ediyor.

İnternet Üzerinden Anında Müdahale Etkisi

Petrol Ofisi kullanıcılara internet üzerinden anında limit atama ve iptal (araç ve filo bazında TL ve LT bazında) olanağı sağlamasının yanı sıra, bölge kısıtlaması (araç ve filo bazında), gün, saat, tarih ve vardiya kısıtlamaları ile de farklılık kazandırıyor. Ayrıca aracın çalınması durumunda, yine internet üzerinden akaryakıt alımını anında durdurma imkanı sağlıyor.

Muhasebe Avantajı

Petrol Ofisi TİMDER Üyelerine her ayın 15. Günü ve son günü faturalama ve %4 indirimli akaryakıt hizmeti veriyor. Bu hizmetin yanı sıra, yakıt verdiği aracın akaryakıt alımı ile ilgili tüm detayları raporlar, bütçe planlamasında geriye dönük bilgi bankası, yakıt alımı yapılan tarih, yer, miktar, birim fiyat ve alım bedelinin bilgisi, belirli hizmet ağının kullanımı, Türkiye genelinde 1.750'ye yakın istasyonda indirimli akaryakıt alım imkanı ve merkezi ödeme gibi olanaklar sunuyor.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.