İZODER, “Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri”nin Altıncısını Trabzon'da Gerçekleştiriyor

11 Ekim 2018 Perşembe

İZODER,  “Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri”nin Altıncısını Trabzon'da Gerçekleştiriyor

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), "Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri"nin altıncısını Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliği ile Trabzon’da düzenliyor. Megaboard partnerliğinde, Baumit, Bonus, Btm, Forcechem, Ode ve Terrawool sponsorluğunda, 25 Ekim Perşembe günü Novotel’de düzenlenecek seminerde güncel bilgi ve değerlendirmeler paylaşılacak.

Seminer, Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, İZODER Başkanı Levent Pelesen, öğretim üyeleri, mimar, mühendis, kamu ve sektör temsilcilerinin yanı sıra STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bu yıl Anadolu’ya yöneldiklerini belirten İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Altıncısını Trabzon’da gerçekleştireceğimiz seminerle amacımız, yalıtım sektörünün tüm bileşenlerini ve taraflarını bir araya getirerek, yalıtım bilincini artırmak ve farkındalık yaratmaktır” dedi.

Tüm gün sürecek seminerde, “Su Yalıtımı Yönetmeliği ve Su Yalıtımı Uygulamaları”, “Yangın Yalıtımı ve Yangın Güvenliği Tedbirleri”, “Enerji Verimliliği İçin Isı Yalıtımı Mevzuatlar ve Uygulamalar”, “Ses Yalıtımı Yönetmeliği ve Ses Yalıtımı Uygulamaları” başlıklı oturum ve sunumlar yapılacak.