Graniser Seramik Yedinci Kez Ege’de İhracat Şampiyonu

09 Mayıs 2019 Perşembe

Sektörden Haberler
Graniser Seramik Yedinci Kez Ege’de İhracat Şampiyonu

Türkiye’nin lider seramik karo üreticisi Graniser Seramik, Ege İhracatçı Birlikleri’nin düzenlediği İhracatın Yükselen Yıldızları ödül töreninde sektöründe en fazla ihracat gerçekleştiren firma olarak bu yıl yedinci kez birinciliği göğüsledi.

Seramik sektöründe geliştirdiği kaliteli, tasarım odaklı, çevreci ve fonksiyonel ürünleriyle 21. yılını geride bırakan Graniser Seramik, “sürekli yatırım, sürdürülebilir büyüme” mottosu çerçevesinde ihracatta önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Ege İhracatçı Birlikleri’nin düzenlediği “İhracatın Yükselen Yıldızları” ödül töreninde sektörün en fazla ihracat gerçekleştiren markası olarak liderliğe hak kazanan marka, bu ödülle birlikte yedi kez üst üste zirvede yer alıyor. 

Sağlıklı büyüme ve pazarda liderlik
İhracatta ve iç pazarda sektörünün devleri arasında yer alan Graniser Seramik, toplam üretiminin %60’nı ihracata yönlendirerek ABD, Kanada, İsrail, Yunanistan, İngiltere, Almanya, Hollanda, ve İskandinav ülkeleri gibi önemli pazarlarda uzun yıllardır başarılı operasyonunu devam ettiriyor. Geliştirdiği kaliteli, tasarım odaklı, çevreci ve fonksiyonel ürünlerle dünyanın her noktasına ulaşarak Türk seramik sektörünü gururla temsil etmeye devam etmek markanın öncelikli hedefi.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMDER Kurucu Üyesidir.