Yeni Normal Dönemde İşletmecilik Anlayışı

Eğitmen: Endüstri Mühendisi Sait Sağlam
ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM

Amaç:
COVID-19 salgı toplumsal ve finansal şok ile çoğu işletmeler açısından bir kriz ortamı yaratmıştır.  Yeni normalde işletmelerin bu krizin etkisini bertaraf etmek veya minimum seviyeye indirmek adına yeni anlayışlar ve sistemleri benimsemesi gerecektir. Bu eğitim ile yeni normal dönemde işletmecilik anlayışı katılımcılara aktarılacaktır.

İçerik:
• Yeni İşletmecilik Anlayışı
• İşletme Fonksiyonları
• Kurumsallaşma ve Kurumsallaşmanın Olmazsa Olmazları
• Yeni Çalışma Sistemleri
• Yeni Kurallar
• Organizasyon
• Koordinasyon
• Evden Çalışma Sistemleri
• Yeni Dağıtım Sistemleri

Sait Sağlam:
2003 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi. 2008 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde çift dalda İşletme Yönetimi ve Sistem Mühendisliği konularında yüksek lisans programını tamamladı. 2003 yılında uluslararası bir tekstil şirketinde Sistem Mühendisi olarak çalışma hayatına başlayan Sağlam, bu firmada sırası ile Satınalma, Üretim Planlama, Lojistik ve İnsan Kaynakları departmanlarında yöneticilik yapmıştır. 2010 yılında Organik İnsan Kaynakları Danışmanlık Hizmetleri şirketini kuran Sait Sağlam, Stratejik Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, Norm Kadro Planlaması, Eğitim Yönetimi, Kariyer Yönetimi, İşletme Yönetimi alanlarında, İnşaat ve Yapı Malzemeleri, Ulaşım, Enerji, Çevre, Tekstil, Üretim, Hizmet sektörlerinde Kamu ve Özel şirketlerde projeler gerçekleştirmektedir. Siemens ile birlikte Future Office projesinde Koordinatör olarak çalışmıştır. İTO, İSO, Timder, Dsmart, İgdaş, Eltemtek, BayerTürk, Tedaş, Teiaş, Botaş gibi kurum ve şirketlerde yönetim danışmanlığı projeleri yürütmektedir.

ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM