Pazarlama ve Satış Yönetiminin Sırları

Eğitmen: Eğitmen & Yazar Erim Hısım
ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM

Amaç:
Tüketicinin ihtiyaçlarının karşılanması veya tüketiciye fayda sağlaması için mal veya hizmetin sadece üretilmiş̧ olması yeterli olmamaktadır. Malların üretilmesiyle değil bunların uygun şekilde pazarlanması ve satışı ile tüketici ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bu eğitim ile pazarlama ve satış yönetimindeki püf noktalar aktarılacaktır.

İçerik:
• Satış Türleri Nedir?
• Temel Satış Süreçleri Ve Elementleri
• İhtiyaç Ve Faydaların Araştırılması Ve Sunum
• Satışta Görüşme Süreci Ve Klasik Sunum Stratejileri
• Talep Oluşturma Stratejisinin Geliştirilmesi
• Dünyanın En İyi Satıcıların Özellikleri
• Karlı Müşteri Geliştirme
• Müşterilerin Dikkatini Çekme Ve Onları Etkileme
• Karar Vermemizi Sağlayan Unsurları Bilerek Satış Potansiyelini Arttırmanın Yöntemleri Nelerdir?
• Müşterinizin Dikkatini Çekme Ve Dikkati Kendi Odağınızda Tutma
• Kriz Durumlarında Dahi Satışlarınızı Arttırmanızı Sağlayacak Stratejiler Nelerdir?

Erim Hısım:
Ankara doğumlu olan Hısım, Hacettepe Üniversitesi İstatistik lisans ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Yüksek lisans dereceleri sahibidir. Başbakanlık bünyesinde başladığı iş yaşamına araştırma sektöründe devam etmiş ve çeşitli kuruluşlarda İK yönetimi ve benzeri pozisyonlarda görevler üstlenmiştir. Araştırmacılar derneğinin kuruluş çalışmalarında yer almış, İstatistikçiler derneğinde üç dönem başkanlık üstlenmiş, Türkiye Genç İşadamları derneğinde yönetimde yer almıştır. PERYÖN üyesidir. Akademik çalışmalarına, öğretim görevlisi olarak yer aldığı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde (MSGSÜ), Yıldız Teknik Üniversitesinde (YTÜ) lisans ve yüksek lisans programlarında devam etmektedir. Halen verdiği dersler arasında; İnsan Kaynakları Yönetimi, Değişim Yönetimi, Performans Yönetimi, Kariyer Yönetimi, Halkla İlişkiler, İletişim, Örgütsel Davranış, Sunum Teknikleri, Yönetim Becerileri, Satış Teknikleri, Müzakere Becerileri, Stratejik Yönetim, Takımdaşlık, İnovasyon, Yönetim Becerileri, Kriz Yönetimi, Motivasyon, Mülakat Teknikleri ve Liderlik gibi dersler vardır. Takımdaşlık Analizi ve Tersten Bakmak kitaplarının yazarıdır. Birçok yayımlanmış makaleye ve çeşitli bilimsel kongrelerde sunulmuş tebliğlere imza atmıştır. Ayrıca KEFE Analizi, KEYS Kişilik Envanteri ve Kariyer Tamamlama Testlerinin hayata geçmesini de sağlamıştır

ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM