Pandemi Döneminde İyi Performans, Motivasyon ve Mutluluk

Eğitmen: Doç.Dr. Gülbeniz Akduman
ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM

Amaç:
Pandemi şartları kişilerin ve şirketlerin performans ve motivasyonunu zaman zaman düşürebilmektedir. Bu eğitim ile kişinin doğasında var olan enerjisini keşfedip, motivasyon ve mutluluğunu artırarak olumlu ve uygulanabilir alışkanlıklar haline dönüşmesine yardımcı tekniklerin iletilmesi amaçlanmaktadır.

İçerik:
• Kriz Kökenli Değişimlerin (Pandeminin) Performansa Etkisi
• Pandemi Döneminde Performansı Gözden Geçirme
• Bireysel Motivasyon Teknikleri
• Motive Edici Bir Yaklaşım Geliştirme Ve Performansı Etkin Kılma
• İç̧ Motivasyonu Sağlamak
• İş Ve Yaşam Motivasyon Kaynaklarımızı Belirlemek
• İş Stresi Ve Diğer Kaygılardan Kurtulma
• Pozitif Düşünmek
• Pozitiflikten Mutluluğa Akış

Doç. Dr. Gülbeniz Akduman:
İstanbul Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Jeofizik Mühendisliği Bölümü’nden 2000 yılında mezun oldu. İş hayatını öğrenebilmek amacıyla lise yıllarında Topkapı Saray’ında gönüllü turist rehberliği yaptı. Üniversite yıllarında ise Türk Hava Yolları’nın farklı birimlerinde görev aldı. Marmara Üniversitesi İşletme, Yönetim ve Organizasyon yüksek lisans ve ardından Yönetim ve Organizasyon, İnsan Kaynakları Yönetimi dalında doktora eğitimini tamamladı.

Danışman ve eğitmen olarak farklı sektördeki firmalara hizmet verdi. 2000 yılından beri çalıştığı tüm kurumların bünyesinde kişisel ve yönetsel gelişim konularını kapsayan eğitimler verdi, iç eğitmenler yetiştirdi.“Mutluluk Müdürü” adlı kitabı 2013 yılında basıldı. Eğitimlerin daha akılda kalıcı, katılımcı aktif ve efektif uygulanması amacıyla yazdığı Eğitim Oyunları ve Eğitim Oyunları 2 kitabı basıldı. Gelen yoğun talep üzerine Eğitim Oyunları 3 hazırlandı ve 2016 yılında basıldı. Kişisel deneyim ve bilgilerini paylaşmak ve arttırmak amacıyla yazarlık yapmanın yanında, yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme/İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sivil Havacılık bölümünde ön lisans dersleri vermektedir. İnsan Kaynakları, Yönetim-Organizasyon, Kişisel ve Yönetsel Gelişim konularında eğitim ve danışman olarak çalışmaktadır. Yönetim- Organizasyon ve İnsan Kaynakları alanında birçok bilimsel yayına sahiptir.

ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM