Etkin Nakit Akış Yönetimi

Eğitmen: Dr. Arzu Arzova
ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM

Amaç:
İşletmelerin özellikle zorlu dönemlerde finansal performanslarını takip etmeleri önem arz eder. Bu eğitim ile nakit akış kavramını, sağlıklı bir nakit akış tablosu ve projeksiyonu hazırlama yöntemlerini, kriz döneminde etkin nakit akış yönetiminin püf noktaları ve finansman kaynaklarını öğretmeyi amaçlamaktadır.

İçerik:
• Nakit Akış Kavramını
• Sağlıklı Bir Nakit Akış Tablosu ve Projeksiyonu Hazırlama Yöntemleri
• Finansman Kaynakları

• Kriz Döneminde Etkin Nakit Akış Yönetimi ve Püf Noktaları
• Pandemi Dönemi Finansal Performans Takibi

Dr. Arzu Arzova:
Dr. Arzu Arzova, Cağaloğlu Anadolu Lisesi 1993 mezunu olan Dr. Arzu Arzova, 1997 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’den mezun olmuştur. 2001 yılında Yüksek Lisansını, 2011 yılında ise doktorasını Marmara Üniversitesi’nde Muhasebe ve Finans alanında tamamlamıştır. 1997 yılında aktif bankacılık hayatına Oyak Bank A.Ş. bünyesinde Kredi Yönetim Memuru olarak başlamış, ardından Risk İzleme ve Kredi Takip Bölümünde devam etmiştir. 2005 ile 2014 yılları arasında ise ING Bank A.Ş. bünyesinde önce Genel Müdürlük Kurumsal Pazarlama ekibi içerisinde görev almış, ardından Kozyatağı Kurumsal Şube Kurumsal Bankacılık Müdürlüğü ve en son Maltepe Şube Ticari Bankacılık Müdürlüğü yapmıştır. 17 yıllık aktif bankacılık hayatı olmuş, farklı bölümler de çalışma imkanı bulmuştur. 2015 yılında Prof. Dr. Burak Arzova ile birlikte yazılmış “İflasın Ertelenmesi Kapsamında İyileştirme Projelerinin Hazırlanması” konulu kitabı yayınlanmıştır. 2020 yılından itibaren Nişantaşı Üniversitesi’nde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM