Finansal Sürdürülebilirlik

Eğitmen: Prof. Dr. Ali Hepşen
ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM

Amaç:
Finansal sürdürülebilirlik, bir işletmenin ana faaliyetlerini sürdürebilmesi için gerekli gelir kaynaklarının güvence altına alınmasını ifade eder. İşletmelerin finansal kaynakların doğru değerlendirebilmesi ve değer yaratmada kullanılması için bazı kavramları bilmesi ve yorumlayabilmesi gerekir. Bu eğitimde finansal sürdürülebilirliğin sağlanması için gerekli kavramlar ve araçlar üzerinde durulacaktır.

İçerik:
• Mali Tablolar ve Analizi
• Finansal Yönetim
• İşletme Finansı
• Sürdürülebilir Finans Araçları

Prof. Dr. Ali Hepşen:
1978 yılında İzmir’de doğmuş, ilköğrenimini Tire Kurtuluş İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini ise 1996 yılında İzmir Bornova Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümüne girmiş, 2002 yılında mezun olmuştur. Mezuniyetini takiben İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Finans Yüksek Lisans Programına başlamış ve 2004 yılında mezun olarak finans uzmanı unvanını almıştır. 2010 yılında aynı enstitüde doktora çalışmasını tamamlamış olup, doktor unvanını almıştır. 2012 yılında ise doçentlik, 2018 yılında ise profesörlük unvanına hak kazanmıştır. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Anabilim Dalında göreve başlamış olan Ali Hepşen, uzmanlık alanı olan gayrimenkul finansmanı konusunda üç kitap ve çok sayıda makale yayımlamıştır.

ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM