Etkin Sosyal Medya Kullanımı

Eğitmen: Girişimci, Öğretim Görevlisi, Yazar Ergi Şener
ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM

Amaç:
Teknoloji ve sosyal medya her geçen gün daha da hayatımıza girmektedir. Covid 19 süreci ile birlikte her kesim teknolojiye daha da yakınlaşmış hatta hayatın bir parçası haline gelmiştir. Eğitimde teknoloji ve sosyal medyanın sosyal ve toplumsal etkileri ele alınacak ve kullanımları üzerinde durulacaktır.

İçerik:
• Firmaların Sosyal Medya Kullanımları
• Sosyal Medyanın Faydaları ve Zararları Tarafları
• Sosyal Medyanın İnsanlar Üzerindeki Etkisi
• Sosyal Medya Kullanımın Toplumsal, Bireysel ve Şirketler Üzerine Etkileri
• Eski sosyal medya çalışanlarının söylemleri
• Sosyal Medya Reklamların Algoritması
• Kullanıcıya Gönderilen Bildirimler
• Yapay Zeka
• Arama Geçmişleri

Ergi Şener:

2005 yılında Sabancı Üniversitesi Mikro Elektronik Mühendisliği'nden mezun olan Ergi aynı üniversitede Elektronik Mühendisliği/Bilgisayar Bilimi ve Yönetim alanında Sanayi Liderleri Programı çift yüksek lisans derecesini tamamladı, halen İşletme alanında doktora eğitimine devam etmektedir.

Ergi Şener, kariyeri boyunca geliştirdiği ve yönettiği ürün ve servisler ile "Retail Innovation Award", "Global Telecoms Business Innovation Award", "MasterCard Europe President's Award for Innovation" ve "Payment System of the Year Award" gibi farklı ödüllere layık görülmüştür. Ergi Şener, aynı zamanda Sabancı Üniversitesi ve Bahçeşehir Universitesi Öğretim Görevlisi ve öncü haber sitesi hurriyet.com.tr nin de yazarlarındandır.

ETKİNLİĞE KATILMAK İSTİYORUM